Μπανιέρες

Μπανιέρες – Παράβαλος.

Βρείτε στο κατάστημά μας, μοναδικές Μπανιέρες. Θα δείτε τιμές άκρως ανταγωνιστικές και προϊόντα εγνωσμένης ποιότητας. Στο κατάστημά μας -φυσικό ή ηλεκτρονικό- θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία σε Μπανιέρες και ό,τι άλλο χρειάζεται για να εξοπλίσετε πλήρως το μπάνιο σας. Τα προϊόντα μας, θα καλύψουν κάθε διαφορετικό γούστο και θα προσφέρουν ένα ιδιαίτερο στυλ στο μπάνιο σας. Με πρώτο στόχο την ποιότητα, η εταιρία μας, σας παρουσιάζει προϊόντα, από κορυφαίους κατασκευαστές. Στις περιγραφές των προϊόντων, θα δείτε λεπτομέρειες για το κάθε ένα ξεχωριστά. Καλύψτε τώρα τις ανάγκες του μπάνιου σας. Τα προϊόντα μας, είναι κατάλληλα να εξοπλίσουν από το προσωπικό σας μπάνιο, μέχρι το μπάνιο της εταιρίας σας. Ακόμα και η πιο απαιτητική ξενοδοχειακή μονάδα, θα βρει τεράστια ποικιλία για να εξοπλίσει τα μπάνια της με όμορφα, μοντέρνα και ανθεκτικά προϊόντα.

 • Γόνατα Στήριξης για Επικαθήμενη Μπαταρία Bugnatese

  Δείτε στο κατάστημά μας τα Γόνατα Στήριξης για Επικαθήμενη Μπαταρία Bugnatese. Διαθέσιμο σε Χρωμέ και Μπρονζέ. Ζεύγος γόνατα στήριξης για επικαθήμενη μπαταρία λουτρού, της εταιρίας Bugnatese.

  67,5076,50 με ΦΠΑ
 • Εμφανής Retro Βαλβίδα SK10

  Εμφανής Retro Βαλβίδα SK10 για τοποθέτηση σε μπανιέρα ελεύθερης τοποθέτησης. Ύψος ρυθμιζόμενο από 45 έως 65 εκατοστά με 5 χρόνια εγγύηση.

  212,50 με ΦΠΑ
 • Μπανιέρα Carron Ascoli 170*75

  Με τη Μπανιέρα Carron Ascoli, το μπάνιο σας, δε θα είναι ποτέ ξανά το ίδιο. Απολαύστε αυτή την ιδιαίτερη ώρα της ημέρας σας με τις ανέσεις που σας προσφέρει, της Αγγλικής εταιρείας Carron.

  1.385,00 με ΦΠΑ
 • Μπανιέρα Carron Bali (Carronite) 120*120

  Με τη Μπανιέρα Carron Bali (Carronite), το μπάνιο σας, δε θα είναι ποτέ ξανά το ίδιο. Απολαύστε αυτή την ιδιαίτερη ώρα της ημέρας σας με τις ανέσεις που σας προσφέρει, της Αγγλικής εταιρείας Carron.

  625,00778,00 με ΦΠΑ
 • Μπανιέρα Carron Celsius (Carronite) 180*80

  Με τη Μπανιέρα Carron Celsius (Carronite), το μπάνιο σας, δε θα είναι ποτέ ξανά το ίδιο. Απολαύστε αυτή την ιδιαίτερη ώρα της ημέρας σας με τις ανέσεις που σας προσφέρει, της Αγγλικής εταιρείας Carron.

  676,001.131,00 με ΦΠΑ
 • Μπανιέρα Carron Celsius Duo (Carronite)

  Με τη Μπανιέρα Carron Celsius Duo (Carronite), το μπάνιο σας, δε θα είναι ποτέ ξανά το ίδιο. Απολαύστε αυτή την ιδιαίτερη ώρα της ημέρας σας με τις ανέσεις που σας προσφέρει, της Αγγλικής εταιρείας Carron.

  1.691,501.742,50 με ΦΠΑ
 • Μπανιέρα Carron Celsius Freestanding

  Με τη Μπανιέρα Carron Celsius Freestanding, το μπάνιο σας, δε θα είναι ποτέ ξανά το ίδιο. Απολαύστε αυτή την ιδιαίτερη ώρα της ημέρας σας με τις ανέσεις που σας προσφέρει, της Αγγλικής εταιρείας Carron.

  1.955,00 με ΦΠΑ
 • Μπανιέρα Carron Delta (Carronite)

  Με τη Μπανιέρα Carron Delta (Carronite), το μπάνιο σας, δε θα είναι ποτέ ξανά το ίδιο. Απολαύστε αυτή την ιδιαίτερη ώρα της ημέρας σας με τις ανέσεις που σας προσφέρει, της Αγγλικής εταιρείας Carron.

  353,00582,50 με ΦΠΑ
 • Μπανιέρα Carron Delta (Απλή)

  Με τη Μπανιέρα Carron Dove, το μπάνιο σας, δε θα είναι ποτέ ξανά το ίδιο. Απολαύστε αυτή την ιδιαίτερη ώρα της ημέρας σας με τις ανέσεις που σας προσφέρει, της Αγγλικής εταιρείας Carron.

  229,50459,00 με ΦΠΑ
 • Μπανιέρα Carron Dove L/R 155*95 (Carronite)

  Με τη Μπανιέρα Carron Dove, το μπάνιο σας, δε θα είναι ποτέ ξανά το ίδιο. Απολαύστε αυτή την ιδιαίτερη ώρα της ημέρας σας με τις ανέσεις που σας προσφέρει, της Αγγλικής εταιρείας Carron.

  586,50739,50 με ΦΠΑ
 • Μπανιέρα Carron Haiku (Carronite) 180*90

  Με τη Μπανιέρα Carron Haiku (Carronite), το μπάνιο σας, δε θα είναι ποτέ ξανά το ίδιο. Απολαύστε αυτή την ιδιαίτερη ώρα της ημέρας σας με τις ανέσεις που σας προσφέρει, της Αγγλικής εταιρείας Carron.

  620,50854,50 με ΦΠΑ
 • Μπανιέρα Carron Halcyon Oval (Carronite) 175*80

  Με τη Μπανιέρα Carron Halcyon Oval (Carronite), το μπάνιο σας, δε θα είναι ποτέ ξανά το ίδιο. Απολαύστε αυτή την ιδιαίτερη ώρα της ημέρας σας με τις ανέσεις που σας προσφέρει, της Αγγλικής εταιρείας Carron.

  1.521,00 με ΦΠΑ
 • Μπανιέρα Carron Halcyon Square (Carronite) 175*80

  Με τη Μπανιέρα Carron Halcyon Square (Carronite), το μπάνιο σας, δε θα είναι ποτέ ξανά το ίδιο. Απολαύστε αυτή την ιδιαίτερη ώρα της ημέρας σας με τις ανέσεις που σας προσφέρει, της Αγγλικής εταιρείας Carron.

  1.521,00 με ΦΠΑ
 • Μπανιέρα Carron Imperial

  Με τη Μπανιέρα Carron Imperial, το μπάνιο σας, δε θα είναι ποτέ ξανά το ίδιο. Απολαύστε αυτή την ιδιαίτερη ώρα της ημέρας σας με τις ανέσεις που σας προσφέρει, της Αγγλικής εταιρείας Carron.

  199,75416,75 με ΦΠΑ
 • Μπανιέρα Carron Linea (Carronite) 190*90

  Με τη Μπανιέρα Carron Linea, το μπάνιο σας, δε θα είναι ποτέ ξανά το ίδιο. Απολαύστε αυτή την ιδιαίτερη ώρα της ημέρας σας με τις ανέσεις που σας προσφέρει, της Αγγλικής εταιρείας Carron.

  697,00939,50 με ΦΠΑ
 • Μπανιέρα Carron Omega L/R (Carronite) 170*100

  Με τη Μπανιέρα Carron Omega L/R (Carronite), το μπάνιο σας, δε θα είναι ποτέ ξανά το ίδιο. Απολαύστε αυτή την ιδιαίτερη ώρα της ημέρας σας με τις ανέσεις που σας προσφέρει, της Αγγλικής εταιρείας Carron.

  676,00837,50 με ΦΠΑ
 • Μπανιέρα Carron Profile (Carronite)

  Με τη Μπανιέρα Carron  Profile, το μπάνιο σας, δε θα είναι ποτέ ξανά το ίδιο. Απολαύστε αυτή την ιδιαίτερη ώρα της ημέρας σας με τις ανέσεις που σας προσφέρει, της Αγγλικής εταιρείας Carron.

  374,00442,00 με ΦΠΑ
 • Μπανιέρα Carron Profile (Απλή)

  Με τη Μπανιέρα Carron  Profile (Απλή), το μπάνιο σας, δε θα είναι ποτέ ξανά το ίδιο. Απολαύστε αυτή την ιδιαίτερη ώρα της ημέρας σας με τις ανέσεις που σας προσφέρει, της Αγγλικής εταιρείας Carron.

  250,00310,00 με ΦΠΑ

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τις προσφορές μας

Καλώς ήρθατε

Καλέστε μας για άμεση εξυπηρέτηση