Παραλληλόγραμμες

Παραλληλόγραμμες Ακρυλικές – Παράβαλος.

Βρείτε στο κατάστημά μας, μοναδικές Παραλληλόγραμμες Ακρυλικές Μπανιέρες. Θα δείτε τιμές άκρως ανταγωνιστικές και προϊόντα εγνωσμένης ποιότητας. Στο κατάστημά μας -φυσικό ή ηλεκτρονικό- θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία σε Μπανιέρες και ό,τι άλλο χρειάζεται για να εξοπλίσετε πλήρως το μπάνιο σας. Τα προϊόντα μας, θα καλύψουν κάθε διαφορετικό γούστο και θα προσφέρουν ένα ιδιαίτερο στυλ στο μπάνιο σας. Με πρώτο στόχο την ποιότητα, η εταιρία μας, σας παρουσιάζει προϊόντα, από κορυφαίους κατασκευαστές. Στις περιγραφές των προϊόντων, θα δείτε λεπτομέρειες για το κάθε ένα ξεχωριστά. Καλύψτε τώρα τις ανάγκες του μπάνιου σας. Τα προϊόντα μας, είναι κατάλληλα να εξοπλίσουν από το προσωπικό σας μπάνιο, μέχρι το μπάνιο της εταιρίας σας. Ακόμα και η πιο απαιτητική ξενοδοχειακή μονάδα, θα βρει τεράστια ποικιλία για να εξοπλίσει τα μπάνια της με όμορφα, μοντέρνα και ανθεκτικά προϊόντα.

 • Μπανιέρα Carron Ascoli 170*75

  Με τη Μπανιέρα Carron Ascoli, το μπάνιο σας, δε θα είναι ποτέ ξανά το ίδιο. Απολαύστε αυτή την ιδιαίτερη ώρα της ημέρας σας με τις ανέσεις που σας προσφέρει, της Αγγλικής εταιρείας Carron.

  1.385,00 με ΦΠΑ
 • Μπανιέρα Carron Celsius (Carronite) 180*80

  Με τη Μπανιέρα Carron Celsius (Carronite), το μπάνιο σας, δε θα είναι ποτέ ξανά το ίδιο. Απολαύστε αυτή την ιδιαίτερη ώρα της ημέρας σας με τις ανέσεις που σας προσφέρει, της Αγγλικής εταιρείας Carron.

  676,001.131,00 με ΦΠΑ
 • Μπανιέρα Carron Celsius Duo (Carronite)

  Με τη Μπανιέρα Carron Celsius Duo (Carronite), το μπάνιο σας, δε θα είναι ποτέ ξανά το ίδιο. Απολαύστε αυτή την ιδιαίτερη ώρα της ημέρας σας με τις ανέσεις που σας προσφέρει, της Αγγλικής εταιρείας Carron.

  1.691,501.742,50 με ΦΠΑ
 • Μπανιέρα Carron Celsius Freestanding

  Με τη Μπανιέρα Carron Celsius Freestanding, το μπάνιο σας, δε θα είναι ποτέ ξανά το ίδιο. Απολαύστε αυτή την ιδιαίτερη ώρα της ημέρας σας με τις ανέσεις που σας προσφέρει, της Αγγλικής εταιρείας Carron.

  1.955,00 με ΦΠΑ
 • Μπανιέρα Carron Delta (Carronite)

  Με τη Μπανιέρα Carron Delta (Carronite), το μπάνιο σας, δε θα είναι ποτέ ξανά το ίδιο. Απολαύστε αυτή την ιδιαίτερη ώρα της ημέρας σας με τις ανέσεις που σας προσφέρει, της Αγγλικής εταιρείας Carron.

  353,00582,50 με ΦΠΑ
 • Μπανιέρα Carron Delta (Απλή)

  Με τη Μπανιέρα Carron Dove, το μπάνιο σας, δε θα είναι ποτέ ξανά το ίδιο. Απολαύστε αυτή την ιδιαίτερη ώρα της ημέρας σας με τις ανέσεις που σας προσφέρει, της Αγγλικής εταιρείας Carron.

  229,50459,00 με ΦΠΑ
 • Μπανιέρα Carron Haiku (Carronite) 180*90

  Με τη Μπανιέρα Carron Haiku (Carronite), το μπάνιο σας, δε θα είναι ποτέ ξανά το ίδιο. Απολαύστε αυτή την ιδιαίτερη ώρα της ημέρας σας με τις ανέσεις που σας προσφέρει, της Αγγλικής εταιρείας Carron.

  620,50854,50 με ΦΠΑ
 • Μπανιέρα Carron Halcyon Oval (Carronite) 175*80

  Με τη Μπανιέρα Carron Halcyon Oval (Carronite), το μπάνιο σας, δε θα είναι ποτέ ξανά το ίδιο. Απολαύστε αυτή την ιδιαίτερη ώρα της ημέρας σας με τις ανέσεις που σας προσφέρει, της Αγγλικής εταιρείας Carron.

  1.521,00 με ΦΠΑ
 • Μπανιέρα Carron Halcyon Square (Carronite) 175*80

  Με τη Μπανιέρα Carron Halcyon Square (Carronite), το μπάνιο σας, δε θα είναι ποτέ ξανά το ίδιο. Απολαύστε αυτή την ιδιαίτερη ώρα της ημέρας σας με τις ανέσεις που σας προσφέρει, της Αγγλικής εταιρείας Carron.

  1.521,00 με ΦΠΑ
 • Μπανιέρα Carron Imperial

  Με τη Μπανιέρα Carron Imperial, το μπάνιο σας, δε θα είναι ποτέ ξανά το ίδιο. Απολαύστε αυτή την ιδιαίτερη ώρα της ημέρας σας με τις ανέσεις που σας προσφέρει, της Αγγλικής εταιρείας Carron.

  199,75416,75 με ΦΠΑ
 • Μπανιέρα Carron Linea (Carronite) 190*90

  Με τη Μπανιέρα Carron Linea, το μπάνιο σας, δε θα είναι ποτέ ξανά το ίδιο. Απολαύστε αυτή την ιδιαίτερη ώρα της ημέρας σας με τις ανέσεις που σας προσφέρει, της Αγγλικής εταιρείας Carron.

  697,00939,50 με ΦΠΑ
 • Μπανιέρα Carron Profile (Carronite)

  Με τη Μπανιέρα Carron  Profile, το μπάνιο σας, δε θα είναι ποτέ ξανά το ίδιο. Απολαύστε αυτή την ιδιαίτερη ώρα της ημέρας σας με τις ανέσεις που σας προσφέρει, της Αγγλικής εταιρείας Carron.

  374,00442,00 με ΦΠΑ
 • Μπανιέρα Carron Profile (Απλή)

  Με τη Μπανιέρα Carron  Profile (Απλή), το μπάνιο σας, δε θα είναι ποτέ ξανά το ίδιο. Απολαύστε αυτή την ιδιαίτερη ώρα της ημέρας σας με τις ανέσεις που σας προσφέρει, της Αγγλικής εταιρείας Carron.

  250,00310,00 με ΦΠΑ
 • Μπανιέρα Carron Quantum (Carronite) 180*80

  Με τη Μπανιέρα Carron Quantum (Carronite), το μπάνιο σας, δε θα είναι ποτέ ξανά το ίδιο. Απολαύστε αυτή την ιδιαίτερη ώρα της ημέρας σας με τις ανέσεις που σας προσφέρει, της Αγγλικής εταιρείας Carron.

  480,50714,50 με ΦΠΑ
 • Μπανιέρα Carron Quantum Integra (Carronite)

  Με τη Μπανιέρα Carron Quantum Integra, το μπάνιο σας, δε θα είναι ποτέ ξανά το ίδιο. Απολαύστε αυτή την ιδιαίτερη ώρα της ημέρας σας με τις ανέσεις που σας προσφέρει, της Αγγλικής εταιρείας Carron.

  404,00752,50 με ΦΠΑ
 • Μπανιέρα Carron Sigma (Carronite)

  Με τη Μπανιέρα Carron Sigma (Carronite), το μπάνιο σας, δε θα είναι ποτέ ξανά το ίδιο. Απολαύστε αυτή την ιδιαίτερη ώρα της ημέρας σας με τις ανέσεις που σας προσφέρει, της Αγγλικής εταιρείας Carron.

  408,00701,50 με ΦΠΑ
 • Μπανιέρα Carron Sigma (Απλή)

  Με τη Μπανιέρα Carron Sigma (Απλή), το μπάνιο σας, δε θα είναι ποτέ ξανά το ίδιο. Απολαύστε αυτή την ιδιαίτερη ώρα της ημέρας σας με τις ανέσεις που σας προσφέρει, της Αγγλικής εταιρείας Carron.

  280,50565,50 με ΦΠΑ
 • Μπανιέρα Carron Urban

  Με τη Μπανιέρα Carron  Urban, το μπάνιο σας, δε θα είναι ποτέ ξανά το ίδιο. Απολαύστε αυτή την ιδιαίτερη ώρα της ημέρας σας με τις ανέσεις που σας προσφέρε, της Αγγλικής εταιρείας Carron.

  272,00 με ΦΠΑ

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τις προσφορές μας

Καλώς ήρθατε

Καλέστε μας για άμεση εξυπηρέτηση