Μαντεμένιες

Μαντεμένιες – Παράβαλος.

Βρείτε στο κατάστημά μας, μοναδικές Μαντεμένιες. Θα δείτε τιμές άκρως ανταγωνιστικές και προϊόντα εγνωσμένης ποιότητας. Στο κατάστημά μας -φυσικό ή ηλεκτρονικό- θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία σε Μπανιέρες και ό,τι άλλο χρειάζεται για να εξοπλίσετε πλήρως το μπάνιο σας. Τα προϊόντα μας, θα καλύψουν κάθε διαφορετικό γούστο και θα προσφέρουν ένα ιδιαίτερο στυλ στο μπάνιο σας. Με πρώτο στόχο την ποιότητα, η εταιρία μας, σας παρουσιάζει προϊόντα, από κορυφαίους κατασκευαστές. Στις περιγραφές των προϊόντων, θα δείτε λεπτομέρειες για το κάθε ένα ξεχωριστά. Καλύψτε τώρα τις ανάγκες του μπάνιου σας. Τα προϊόντα μας, είναι κατάλληλα να εξοπλίσουν από το προσωπικό σας μπάνιο, μέχρι το μπάνιο της εταιρίας σας. Ακόμα και η πιο απαιτητική ξενοδοχειακή μονάδα, θα βρει τεράστια ποικιλία για να εξοπλίσει τα μπάνια της με όμορφα, μοντέρνα και ανθεκτικά προϊόντα.

 • Μπανιέρα Roca Aseo 100*70

  Μαντεμένια μπανιέρα Roca Aseo της Ισπανικής εταιρίας Roca. Με τη Μπανιέρα Roca Aseo, το μπάνιο σας, δε θα είναι ποτέ ξανά το ίδιο. Απολαύστε αυτή την ιδιαίτερη ώρα της ημέρας σας με τις ανέσεις που σας προσφέρει. Έχει διάσταση 100 επί 70 εκατοστά και στο εσωτερικό της. Είναι τοποθετημένη πάνω σε ειδικά ποδαράκια και έχει ορθογώνιο σχήμα. Προσφέρει απεριόριστο design και σίγουρα θα σας μαγέψει.

  279,00 με ΦΠΑ
 • Μπανιέρα Roca Continental

  Μαντεμένια Μπανιέρα Roca Continental της Ισπανικής εταιρίας Roca.  Απολαύστε αυτή την ιδιαίτερη ώρα της ημέρας σας με τις ανέσεις που σας προσφέρει. Είναι τοποθετημένη πάνω σε ειδικά ποδαράκια και έχει ορθογώνιο σχήμα.

  339,00478,00 με ΦΠΑ
 • Μπανιέρα Roca Haiti

  Μαντεμένια μπανιέρα Roca Haiti της Ισπανικής εταιρίας Roca. Με τη Μπανιέρα Roca Haiti, το μπάνιο σας, δε θα είναι ποτέ ξανά το ίδιο. Απολαύστε αυτή την ιδιαίτερη ώρα της ημέρας σας με τις ανέσεις που σας προσφέρει. Έχει διάσταση 160-170 επί 80 εκατοστά και στο εσωτερικό της. Είναι τοποθετημένη πάνω σε ειδικά ποδαράκια και έχει ορθογώνιο σχήμα. Προσφέρει απεριόριστο design και σίγουρα θα σας μαγέψει.

  523,00552,00 με ΦΠΑ
 • Μπανιέρα Roca Malibu με Λαβές

  Μαντεμένια Μπανιέρα Roca Malibu της Ισπανικής εταιρίας Roca.  Απολαύστε αυτή την ιδιαίτερη ώρα της ημέρας σας με τις ανέσεις που σας προσφέρει. Είναι τοποθετημένη πάνω σε ειδικά ποδαράκια και έχει ορθογώνιο σχήμα.

  492,00548,00 με ΦΠΑ
 • Μπανιέρα Roca Ming 170*85 με Λαβές

  Μαντεμένια μπανιέρα Roca Ming της Ισπανικής εταιρίας Roca. Με τη Μπανιέρα Roca Ming, το μπάνιο σας, δε θα είναι ποτέ ξανά το ίδιο. Απολαύστε αυτή την ιδιαίτερη ώρα της ημέρας σας με τις ανέσεις που σας προσφέρει. Έχει διάσταση 170 επί 85 εκατοστά και στο εσωτερικό της. Είναι τοποθετημένη πάνω σε ειδικά ποδαράκια και έχει ορθογώνιο σχήμα. Προσφέρει απεριόριστο design και σίγουρα θα σας μαγέψει.

  750,00 με ΦΠΑ

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τις προσφορές μας

Καλώς ήρθατε

Καλέστε μας για άμεση εξυπηρέτηση