Πέτρες

Πέτρες – Παράβαλος

Μία τεράστια ποικιλία από επενδυτικές πέτρες σας προσφέρουν τη δυνατότητα να διαμορφώσετε χώρους με προσωπικότητα. Για την επένδυση του σπιτιού: Ακανόνιστες πέτρες, Σκαπιτσαριστές, για δάπεδα, επενδύσεις πέτρας και ό,τι άλλο μπορεί να αναζητήσετε. Θα δείτε τιμές άκρως ανταγωνιστικές και προϊόντα εγνωσμένης ποιότητας. Στο κατάστημά μας -φυσικό ή ηλεκτρονικό- θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία στα υλικά που θα χρειαστείτε για το σπίτι σας ή την εταιρία σας. Τα προϊόντα μας, θα καλύψουν κάθε διαφορετικό γούστο. Με πρώτο στόχο την ποιότητα, η εταιρία μας, σας παρουσιάζει υλικά, από κορυφαίους κατασκευαστές. Στις περιγραφές των προϊόντων, θα δείτε λεπτομέρειες για το κάθε ένα ξεχωριστά. Καλύψτε τώρα τις ανάγκες σας. Τα προϊόντα μας, είναι κατάλληλα να εξοπλίσουν από το προσωπικό σας μπάνιο, μέχρι την εταιρία σας. Ακόμα και η μεγαλύτερη εταιρία, θα βρει ό,τι χρειάζεται στο κατάστημά μας με μοναδικές τιμές και τη γνωστή ποιότητα του Παράβαλου.

 • Rock Face Καπάκι Δωδεκανήσου Γκρι

  Το Rock Face Καπάκι Δωδεκανήσου Γκρι είναι ένα φυσικό πέτρωμα για επένδυση τοίχοι. Είναι ιδανικό για επένδυση εσωτερικών ή εξωτερικών τοίχων.

  35,00 με ΦΠΑ
 • Rock Face Καπάκι Δωδεκανήσου Γκρι Γωνία

  Το Rock Face Καπάκι Δωδεκανήσου Γκρι Γωνία είναι ένα φυσικό πέτρωμα για επένδυση τοίχων. Είναι ιδανικό για επένδυση εσωτερικών ή εξωτερικών τοίχων.

  30,00 με ΦΠΑ
 • Rock Face Καπάκι Μάνδρας

  Το Rock Face Καπάκι Μάνδρας είναι ένα φυσικό πέτρωμα για επένδυση τοίχων. Είναι ιδανικό για επένδυση εσωτερικών ή εξωτερικών τοίχων.

  37,00 με ΦΠΑ
 • Rock Face Καπάκι Μάνδρας Γωνία

  Το Rock Face Καπάκι Μάνδρας Γωνία είναι ένα φυσικό πέτρωμα για επένδυση τοίχων. Είναι ιδανικό για επένδυση εσωτερικών ή εξωτερικών τοίχων.

  43,50 με ΦΠΑ
 • Rock Face Καπάκι Μελάνθη

  Το Rock Face Καπάκι Μελάνθη είναι ένα φυσικό πέτρωμα για επένδυση τοίχων. Είναι ιδανικό για επένδυση εσωτερικών ή εξωτερικών τοίχων.

  37,00 με ΦΠΑ
 • Rock Face Καπάκι Μελάνθη Γωνία

  Το Rock Face Καπάκι Μελάνθη Γωνία είναι ένα φυσικό πέτρωμα για επένδυση τοίχων. Είναι ιδανικό για επένδυση εσωτερικών ή εξωτερικών τοίχων.

  43,50 με ΦΠΑ
 • Rock Face Καπάκι Πεπέμ

  Το Rock Face Καπάκι Πεπέμ είναι ένα φυσικό πέτρωμα για επένδυση τοίχων. Είναι ιδανικό για επένδυση εσωτερικών ή εξωτερικών τοίχων.

  37,00 με ΦΠΑ
 • Rock Face Καπάκι Πεπέμ Γωνία

  Το Rock Face Καπάκι Πεπέμ Γωνία είναι ένα φυσικό πέτρωμα για επένδυση τοίχων. Είναι ιδανικό για επένδυση εσωτερικών ή εξωτερικών τοίχων.

  43,50 με ΦΠΑ
 • Rock Face Καπάκι Πολίτικο Θράκης

  Το Rock Face Καπάκι Πολίτικο Θράκης είναι ένα φυσικό πέτρωμα για επένδυση τοίχων. Είναι ιδανικό για επένδυση εσωτερικών ή εξωτερικών τοίχων.

  37,00 με ΦΠΑ
 • Tepostone Tepocryl

  Το Tepostone Tepocryl είναι διάφανο συνθετικό βερνίκι για πέτρες και διακοσμητικά τούβλα. Ιδανικό για εσωτερική και εξωτερική χρήση. Διάφανο συνθετικό βερνίκι για πέτρες και διακοσμητικά τούβλα, της εταιρίας Tepostone.

  8,5040,50 με ΦΠΑ
 • Tepostone Tepokol

  Το Tepostone Tepokol είναι συγκολλητικό δομικό κονίαμα υψηλής ποιότητας, ιδανικό για συγκόλληση φυσικής ή τεχνητής πέτρας, διακοσμητικών τούβλων και άλλων. Συγκολλητικό δομικό κονίαμα υψηλής ποιότητας της εταιρίας Tepostone.

  12,00 με ΦΠΑ
 • Tepostone Tepokol Flex

  Το Tepostone Tepokol Flex, είναι συγκολλητικό δομικό κονίαμα δύο συστατικών, ιδανικό για συκόλληση φυσικής ή τεχνητής πέτρας. Συγκολλητικό δομικό κονίαμα δύο συστατικών, της εταιρίας Tepostone.

  18,50 με ΦΠΑ
 • Tepostone Teposil

  Το Tepostone Teposil είναι διάφανο σιλικονούχο βερνίκι, απορροφητικό, με διαλύτες μεγάλης διεισδυτικότητας. Δεν επηρεάζει τους χρωματισμούς. Διάφανο σιλικονούχο βερνίκι, απορροφητικό, με διαλύτες μεγάλης διεισδυτικότητας, της εταιρίας Tepostone.

  9,5040,00 με ΦΠΑ
 • Tepostone Village 1

  Η πέτρα Tepostone Village 1 είναι ένα εύκαμπτο τεχνητό πέτρωμα ιδανικό για τοίχους σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Κατασκευάζεται από φυσικά ορυκτά υλικά. Εύκαμπτη τεχνητή πέτρα επένδυσης της Ελληνικής εταιρίας Tepostone.

   

  *Η τιμή αφορά το τετραγωνικό μέτρο.
  *Η ελάχιστη ποσότητα είναι 5 τετραγωνικά μέτρα.

  11,0013,00 με ΦΠΑ
 • Tepostone Village 2

  Η πέτρα Tepostone Village 2 είναι ένα εύκαμπτο τεχνητό πέτρωμα ιδανικό για τοίχους σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Κατασκευάζεται από φυσικά ορυκτά υλικά. Εύκαμπτη τεχνητή πέτρα επένδυσης της Ελληνικής εταιρίας Tepostone.

   

  *Η τιμή αφορά το τετραγωνικό μέτρο.
  *Η ελάχιστη ποσότητα είναι 5 τετραγωνικά μέτρα.

  11,0013,00 με ΦΠΑ
 • Tepostone Village 3

  Η πέτρα Tepostone Village 3 είναι ένα εύκαμπτο τεχνητό πέτρωμα ιδανικό για τοίχους σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Κατασκευάζεται από φυσικά ορυκτά υλικά. Εύκαμπτη τεχνητή πέτρα επένδυσης της Ελληνικής εταιρίας Tepostone.

   

  *Η τιμή αφορά το τετραγωνικό μέτρο.
  *Η ελάχιστη ποσότητα είναι 5 τετραγωνικά μέτρα.

  11,0013,00 με ΦΠΑ
 • Tepostone Village 4

  Η πέτρα Tepostone Village 4 είναι ένα εύκαμπτο τεχνητό πέτρωμα ιδανικό για τοίχους σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Κατασκευάζεται από φυσικά ορυκτά υλικά. Εύκαμπτη τεχνητή πέτρα επένδυσης της Ελληνικής εταιρίας Tepostone.

   

  *Η τιμή αφορά το τετραγωνικό μέτρο.
  *Η ελάχιστη ποσότητα είναι 5 τετραγωνικά μέτρα.

  11,0013,00 με ΦΠΑ
 • Tepostone Village 5

  Η πέτρα Tepostone Village 5 είναι ένα εύκαμπτο τεχνητό πέτρωμα ιδανικό για τοίχους σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Κατασκευάζεται από φυσικά ορυκτά υλικά. Εύκαμπτη τεχνητή πέτρα επένδυσης της Ελληνικής εταιρίας Tepostone.

   

  *Η τιμή αφορά το τετραγωνικό μέτρο.
  *Η ελάχιστη ποσότητα είναι 5 τετραγωνικά μέτρα.

  11,0013,00 με ΦΠΑ

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τις προσφορές μας

Καλώς ήρθατε

Καλέστε μας για άμεση εξυπηρέτηση