Ακανόνιστες Πλάκες

Ακανόνιστες Πλάκες – Παράβαλος.

Στο κατάστημά μας, υπάρχουν διαφορετικά Ακανόνιστες Πλάκες ανάλογα τις ανάγκες σας.

Φυσικά Πετρώματα (Πέτρες).
Στην κατηγορία αυτή υπάγονται όλες οι φυσικές πλάκες οι οποίες έχουν το αρχικό ακανόνιστό τους σχήμα. Το πάχος τους ποικίλει ανάλογα το είδος της πέτρας και ως επί το πλείστον κυμαίνεται μεταξύ 2-3cm.
Χρησιμοποιούνται συνήθως για πλακοστρώσεις σε αυλές, κήπους, διαδρόμους, πεζοδρόμια, πλατείες κλπ. Επίσης για επενδύσεις τοίχων, λιθόστρωτα, πέτρινα σπίτια και γενικά πέτρινες κατασκευές.

Θα δείτε τιμές άκρως ανταγωνιστικές και προϊόντα εγνωσμένης ποιότητας. Στο κατάστημά μας -φυσικό ή ηλεκτρονικό- θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία σε Φυσικά Πετρώματα και ό,τι άλλο χρειάζεται για να εξοπλίσετε πλήρως το σπίτι σας. Τα προϊόντα μας, θα καλύψουν κάθε διαφορετικό γούστο και θα προσφέρουν ένα ιδιαίτερο στυλ στο σπίτι σας. Με πρώτο στόχο την ποιότητα, η εταιρία μας, σας παρουσιάζει προϊόντα, από κορυφαίους κατασκευαστές. Στις περιγραφές των προϊόντων, θα δείτε λεπτομέρειες για το κάθε ένα ξεχωριστά. Καλύψτε τώρα τις ανάγκες του σπιτιού σας. Τα προϊόντα μας, είναι κατάλληλα να εξοπλίσουν και να διακοσμήσουν από το προσωπικό σας χώρο, μέχρι τους χώρους της εταιρίας σας. Ακόμα και η πιο απαιτητική επιχέιρηση, θα βρει τεράστια ποικιλία για να εξοπλίσει τους χώρους της με όμορφα, μοντέρνα και ανθεκτικά προϊόντα.

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τις προσφορές μας

Καλώς ήρθατε

Καλέστε μας για άμεση εξυπηρέτηση