Καπάκια – Παράβαλος.

Στο κατάστημά μας, υπάρχουν διαφορετικά Καπάκια ανάλογα τις ανάγκες σας.

Τα Καπάκια είναι φυσικά τεμάχια από πέτρα που παράγονται μετά το κόψιμο των πλευρών από κοτρώνες διαφόρων πετρωμάτων. Το σχήμα τους είναι ακανόνιστο και το πάχος τους συνήθως γύρω στους 5 πόντους. Η μια τους πλευρά είναι φυσική με “άγριο” ανάγλυφο. Η άλλη πλευρά η οποία και κολλάει στον τοίχο είναι ίσια κομμένη με μηχάνημα. Με τον ίδιο τρόπο παράγονται φυσικές γωνίες 90 μοιρών. Με αυτά τα υλικά επενδύουμε τοίχους, κολώνες, τζάκια, περιφράξεις, τοιχεία, γωνίες κτισμάτων και γενικά χρησιμοποιούνται για πετρόκτιστα – λιθόκτιστα, πέτρινα σπίτια κ.λ.π.
Τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι ψαμμίτης, γρανίτης, αμμόλιθος, σχιστόλιθος, μάρμαρο, δολομίτης, πορόλιθος, φυσική πέτρα και άλλα φυσικά υλικά.

Θα δείτε τιμές άκρως ανταγωνιστικές και προϊόντα εγνωσμένης ποιότητας. Στο κατάστημά μας -φυσικό ή ηλεκτρονικό- θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία σε Φυσικά Πετρώματα και ό,τι άλλο χρειάζεται για να εξοπλίσετε πλήρως το σπίτι σας. Τα προϊόντα μας, θα καλύψουν κάθε διαφορετικό γούστο και θα προσφέρουν ένα ιδιαίτερο στυλ στο σπίτι σας. Με πρώτο στόχο την ποιότητα, η εταιρία μας, σας παρουσιάζει προϊόντα, από κορυφαίους κατασκευαστές. Στις περιγραφές των προϊόντων, θα δείτε λεπτομέρειες για το κάθε ένα ξεχωριστά. Καλύψτε τώρα τις ανάγκες του σπιτιού σας. Τα προϊόντα μας, είναι κατάλληλα να εξοπλίσουν και να διακοσμήσουν από το προσωπικό σας χώρο, μέχρι τους χώρους της εταιρίας σας. Ακόμα και η πιο απαιτητική επιχέιρηση, θα βρει τεράστια ποικιλία για να εξοπλίσει τους χώρους της με όμορφα, μοντέρνα και ανθεκτικά προϊόντα.

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τις προσφορές μας

Καλώς ήρθατε

Καλέστε μας για άμεση εξυπηρέτηση