Σώματα Λουτρού

Σώματα Λουτρού – Παράβαλος

Βρείτε στο κατάστημά μας, μοναδικά Σώματα Λουτρού. Θα δείτε τιμές άκρως ανταγωνιστικές και προϊόντα εγνωσμένης ποιότητας. Στο κατάστημά μας -φυσικό ή ηλεκτρονικό- θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία σε είδη θέρμανσης σε άριστη ποιότητα, υψηλή απόδοση και μεγάλη αντοχή στο χρόνο. Τα προϊόντα μας, θα καλύψουν κάθε διαφορετικό γούστο. Με πρώτο στόχο τη ποιότητα, η εταιρία μας, σας παρουσιάζει υλικά, από κορυφαίους κατασκευαστές. Στις περιγραφές των προϊόντων, θα δείτε λεπτομέρειες για το κάθε ένα ξεχωριστά. Καλύψτε τώρα τις ανάγκες σας. Τα προϊόντα μας, είναι κατάλληλα να εξοπλίσουν από το προσωπικό σας χώρο, μέχρι την εταιρία σας. Ακόμα και η μεγαλύτερη εταιρία, θα βρει ό,τι χρειάζεται στο κατάστημά μας με μοναδικές τιμές και τη γνωστή ποιότητα του Παράβαλου.

 • Σώμα Λουτρού Shine Λευκό Ίσιο

  Το Σώμα Λουτρού Shine Λευκό Ίσιο, είναι μια εξαιρετική επιλογή για το σπίτι σας. Χρησιμοποιήστε το για θέρμανση αλλά και για κρέμασμα και ζέσταμα πετσετών και ρούχων.

  43,0074,00 με ΦΠΑ
 • Σώμα Λουτρού Shine Λευκό Πομπέ

  Το Σώμα Λουτρού Shine Λευκό Πομπέ, είναι μια εξαιρετική επιλογή για το σπίτι σας. Χρησιμοποιήστε το για θέρμανση αλλά και για κρέμασμα και ζέσταμα πετσετών και ρούχων.

  39,0068,00 με ΦΠΑ
 • Σώμα Λουτρού Shine Χρωμέ Ίσιο

  Το Σώμα Λουτρού Shine Χρωμέ Ίσιο, είναι μια εξαιρετική επιλογή για το σπίτι σας. Χρησιμοποιήστε το για θέρμανση αλλά και για κρέμασμα και ζέσταμα πετσετών και ρούχων.

  60,00119,00 με ΦΠΑ
 • Σώμα Λουτρού Shine Χρωμέ Πομπέ

  Το Σώμα Λουτρού Shine Χρωμέ Πομπέ, είναι μια εξαιρετική επιλογή για το σπίτι σας. Χρησιμοποιήστε το για θέρμανση αλλά και για κρέμασμα και ζέσταμα πετσετών και ρούχων.

  105,00110,00 με ΦΠΑ

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τις προσφορές μας

Καλώς ήρθατε

Καλέστε μας για άμεση εξυπηρέτηση