Επιτραπέζιοι νιπτήρες: Διαλέξτε το σωστό σχήμα

Οι Επιτραπέζιοι νιπτήρες σας δίνουν μια πληθώρα επιλογών. Καμπύλες και γωνίες μπλέκονται σε μία μεγάλη γκάμα νιπτήρων GSI, Scarabeo, Serel κ.α. που θα διεκδικήσουν πρωτεύουσα θέση στο μπάνιο σας.

Διακριτικοί και κομψοί. Οι επιτραπέζιοι νιπτήρες είναι μια μοντέρνα και καινοτόμα επιλογή. Μια επιλογή που βάζει στο επίκεντρο της προσοχής την πορσελάνη, χωρίς όμως να παραβλέπεται η επιφάνεια στην οποία ακουμπάει. Ο νιπτήρας δεν προβάλει μόνο την σιλουέτα του, αλλά οι στρεφόμενες γραμμές και οι γωνίες που δημιουργεί με τη βάση καταφέρνουν να αναδείξουν στο έπακρο και την ίδια τη βάση. Μπορείτε να διαλέξετε έναν ορθογώνιο, τετράγωνο, κυκλικό ή οβάλ νιπτήρα. Βρείτε τους σε πληθώρα μεγεθών και να οργανώσετε τον πάγκο σας, αποφασίζοντας τι επιθυμείτε να εκθέσετε κάθε φορά στην επιφάνειά του.


epitrapezioi niptires 2 - Παράβαλος

Επιτραπέζιοι νιπτήρες με ή χωρίς ράφια

Αν αυτό που σας ελκύει περισσότερο σε έναν επιτραπέζιο νιπτήρα είναι η επιφάνεια που τον συμπληρώνει, θα σας ικανοποιήσουν πλήρως οι αναμφίβολα ιδιαίτερες σειρές της ProBagno Δαμία, Ριανός και Νεφέλη. Υπάρχει όμως και η επιλογή να φτιάξετε εσείς τον πάγκο που να ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας. Χρησιμοποιώντας το υλικό ξηράς δόμησης και υψηλών αντοχών, Rowmat. Με αυτό μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε ράφια και να δώσετε όποιο σχήμα επιθυμείτε στον πάγκο σας, που μπορεί να επενδυθεί με οποιοδήποτε πλακίδιο, τεχνητή πέτρα, σοβά ή πατητή τσιμεντοκονία θέλετε για να επιτευχθεί πλήρως η αισθητική που επιδιώκετε.

Είτε επιλέξετε έναν στρογγυλό είτε έναν ορθογώνιο νιπτήρα θα βρείτε μία πλήρως χρηστική επιφάνεια στα πλαϊνά του. Στην επιφάνεια μπορείτε να τοποθετήσετε το σαπούνι, την οδοντόκρεμα ή οποιοδήποτε είδος καθημερινής περιποίησης χρειάζεστε.


epitrapezioi niptires 3 - Παράβαλος

Χρωματιστοί επιτραπέζιοι νιπτήρες

Οι σειρές Color της GSI δίνουν την δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε οκτώ ματ αποχρώσεις. Μπορείτε έτσι να βρείτε το ιδανικό χρώμα και να αναδείξετε το μπάνιο σας. Αφήστε να σας κερδίσουν οι εκλεπτυσμένες σειρές Pura Color σε σχήμα οβάλ, Sand Color σε σχήμα ορθογωνίου, και Sand Color σε κυκλικό σχήμα, διαθέσιμες σε χρώμα White Matt, Cenere, Ardesia, Agave, Ghiaccio, Creta, Tortora και Bistro. Για ένα ακόμη πιο ιδιαίτερο και μοναδικό μπάνιο μπορείτε να συνδυάσετε τους νιπτήρες με τη λεκάνη Pura SWIRL® Color. Η λεκάνη είναι διαθέσιμη σε όλα τα οκτώ χρώματα που προαναφέρθηκαν.


Βρείτε στο κατάστημά μας, μοναδικά προϊόντα, υψηλής αισθητικής για το σπίτι σας. Διακοσμήστε το όπως εσείς θέλετε με τη γνωστή ποιότητα Παράβαλος“.

Για τη δική σας εξυπηρέτηση και για περαιτέρω πληροφορίες, επικοινωνήστε με το κατάστημά μας.

Βρείτε μας στο Google