Πώς να επιλέξετε τη σωστή καμπίνα για το μπάνιο σας.

Κατά την ανακαίνιση ή την αγορά του μπάνιου σας, καλό θα ήταν να γνωρίζετε πώς να επιλέξετε τη σωστή καμπίνα.  Η καμπίνα είναι ένα σημαντικό στοιχείο κάθε μπάνιου. Είτε πρόκειται για την περιοχή του ντους ή της μπανιέρας, είναι σημαντικό να γνωρίζει κανείς πώς να διαλέξει την καμπίνα που ανταποκρίνεται καλύτερα στις απαιτήσεις του μπάνιου του.

kampina - Παράβαλος

Συρόμενη

Αυτές είναι οι συνηθέστερες καμπίνες λόγω της εύκολης προσαρμογής τους σε όλων των ειδών τις ντουζιέρες -τετράγωνες, ορθογώνιες ή γωνιακές. Επίσης επειδή δεν απαιτούν επιπλέον χώρο γύρω τους για να ανοίξουν, αποτελούν ιδανική λύση για τα μικρά μπάνια.


kampina 1 - Παράβαλος

Ανοιγόμενη

Αυτός ο τύπος πόρτας, προσφέρει περισσότερο χώρο κατά την είσοδο στο ντους. Χρειάζεται όμως, να μείνει ελεύθερος ο χώρος εξωτερικά, ώστε να μπορεί να ανοίξει η πόρτα. Γι’ αυτό το λόγο αποτελεί καταλληλότερη λύση για μεγαλύτερους χώρους.


kampina 2 - Παράβαλος

Αναδιπλούμενη

Μία από τις λύσεις που πρέπει να λάβετε υπ’ όψιν για τους μικρότερους χώρους. Σε αυτή την περίπτωση οι πόρτες διπλώνουν προς τα μέσα σαν ένα ακορντεόν. Προσφέρει έτσι μεγάλο άνοιγμα κατά την είσοδο, χωρίς να χρειάζονται επιπλέον χώρο εξωτερικά για να ανοίξουν.


kampina 4 - Παράβαλος

Σταθερή –Walkin

Σταθερά πάνελ, με απλό και μινιμαλιστικό σχεδιασμό, ιδιαιτέρως λεπτά προφίλ και βραχίονες στήριξης. Αποτελούν μία από τις δημοφιλείς επιλογές που επιτρέπουν την είσοδο και έξοδο από το ντους με ευκολία και άνεση. Χωρίς εμπόδια και χωρίς την ανάγκη να ανοίξουν και να κλείσουν οι πόρτες.


kampina 5 - Παράβαλος

Walk-in – περιστρεφόμενο φύλλο

Τα σταθερά πάνελ μπορεί να συνδέονται και με ένα τμήμα που έχει τη δυνατότητα να περιστραφεί έως 180ο. Αποτέλεσμα αυτού, να καλύπτεται μεγαλύτερη επιφάνεια για να μη φεύγει το νερό έξω. Γίνεται έτσι, πιο άνετη η είσοδος και η έξοδος από το μπάνιο.


Βρείτε στο κατάστημά μας, μοναδικά προϊόντα, υψηλής αισθητικής για το σπίτι σας. Διακοσμήστε το όπως εσείς θέλετε με τη γνωστή ποιότητα Παράβαλος“.

Για τη δική σας εξυπηρέτηση και για περαιτέρω πληροφορίες, επικοινωνήστε με το κατάστημά μας.

Βρείτε μας στο Google