Τα πλεονεκτήματα των πορσελανάτων πλακιδίων.

Τα πλεονεκτήματα των πορσελανάτων πλακιδίων είναι πολλά και είμαστε εδώ για να σας τα παρουσιάσουμε. Οι εκπληκτικές ιδιότητες της ασυναγώνιστης αντοχής σε συνδυασμό με την εκθαμβωτική ομορφιά τους, δίνουν σημαντικά πλεονεκτήματα σε σχέση με τα υπόλοιπα πλακίδια δαπέδων και τις επενδύσεις τοίχων. Οι τελευταίες εξελίξεις στις τεχνικές κατασκευής, επιτρέπουν την παραγωγή πορσελανάτων πλακιδίων πανομοιότυπων με τη φυσική πέτρα καθώς και με άλλα υλικά.

Προσφέρουμε τεράστια ποικιλία πλακιδίων που προσομοιάζουν πολύτιμα μάρμαρα και φυσική ξυλεία, μπετόν, και μέταλλο. Η ποικιλία αυτών των σχεδίων καθιστά τα πορσελανάτα πλακίδια την τέλεια επιλογή για παραδοσιακούς αλλά και σύγχρονους χώρους.

Τα πλεονεκτήματα των πορσελανάτων πλακιδίων
Τα πλεονεκτήματα των πορσελανάτων πλακιδίων

Ανθεκτικότερα από το γρανίτη

Τα πορσελανάτα πλακίδια παράγονται από εξαιρετικά καθαρό άργιλο και ορυκτά, στα οποία δίνεται μορφή μέσω της ξηρής πίεσης και στη
συνέχεια ψήνονται σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες (1250ºC). Το αποτέλεσμα είναι ένα πλήρως υαλοποιημένο πλακίδιο με εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα απορρόφησης του νερού. Είναι πιο σκληρό, ισχυρό και ανθεκτικό από οποιαδήποτε φυσική πέτρα – ακόμα και από τον γρανίτη
– και έχει την υψηλότερη αντίσταση στη θραύση. Είναι τόσο ισχυρό που συχνά χρησιμοποιείται σε εκθεσιακούς χώρους αυτοκινήτων και σκαφών όπως και σε εξωτερικές εισόδους αυτοκινήτων.

Ανθεκτικότερα από το γρανίτη
Ανθεκτικότερα από το γρανίτη

Χώροι Υψηλής κυκλοφορίας

Η εμφάνιση του πλακιδίου θα παραμείνει η ίδια για το υπόλοιπο της ζωής του πλακιδίου. Για αυτόν τον λόγο τα πορσελανάτα πλακίδια προτιμούνται για υψηλής κίνησης εμπορικούς και βιομηχανικούς χώρους, όπως αεροδρόμια, σιδηροδρομικούς σταθμούς, εμπορικά κέντρα, καταστήματα, εστιατόρια, ξενοδοχεία και εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Χώροι Υψηλής κυκλοφορίας
Χώροι Υψηλής κυκλοφορίας

Εξωτερικές Εφαρμογές

Τα πορσελανάτα πλακίδια είναι ανθεκτικά και σε θερμοκρασίες υπό του μηδενός. Αυτή η σημαντική ιδιότητα τα καθιστά ιδανική λύση για εξωτερικές εφαρμογές όπως σε βεράντες, πισίνες και γενικότερα εξωτερικούς χώρους με ψυχρό κλίμα.

Εξωτερικές Εφαρμογές
Εξωτερικές Εφαρμογές

Αδιάβροχα

Τα πορσελανάτα πλακίδια είναι σχεδόν αδιαπέραστα από το νερό. Αντίθετα με τη φυσική πέτρα, τα πλακίδια δεν φθείρονται από το νερό.
Σε περίπτωση πλημμύρας τα πλακίδια απλά χρειάζεται να στεγνώσουν και να καθαριστούν, ενώ αντίθετα άλλα υλικά θα χρειάζονταν αντικατάσταση. Ακόμη, τα πορσελανάτα πλακίδια είναι τα πιο κατάλληλα δάπεδα για την ενδοδαπέδια θέρμανση καθώς διατηρούν αποτελεσματικά την θερμότητα. Επειδή τα πορσελανάτα είναι αδιάβροχα και ιδιαίτερα υγιεινά, χρησιμοποιούνται συχνά σε χώρους αυστηρής υγιεινής, όπως κλινικές και νοσοκομεία, ιατρεία, εργαστήρια και ινστιτούτα αισθητικής. Επίσης είναι αδιαπέραστα από οξέα, αλκαλικά, δυνατά απορρυπαντικά και διαλύτες, τίποτα δεν μπορεί να διαπεράσει την επιφάνεια του πλακιδίου και να το φθείρει. Αυτές οι ιδιότητες είναι άκρως σημαντικές για τη χρήση των πλακιδίων σε εργαστήρια, και χώρους δοκιμών.

Αδιάβροχα
Αδιάβροχα

Φιλικά προς το περιβάλλον

Τα πορσελανάτα είναι φτιαγμένα από φυσική και ακατέργαστη πρώτη ύλη. Δεν περιέχει καθόλου χημικά, όπως στεγανοποιητικά μέσα, βερνίκια και ρητίνες. Και αντίθετα από τη φυσική πέτρα δεν στιλβώνονται με τη χρήση μολύβδου και δεν αναδύουν αέρια όταν εκτεθούν στη φωτιά.

Φιλικά προς το περιβάλλον
Φιλικά προς το περιβάλλον

Βρείτε στο κατάστημά μας, μοναδικά προϊόντα, υψηλής αισθητικής για το σπίτι σας. Διακοσμήστε το όπως εσείς θέλετε με τη γνωστή ποιότητα Παράβαλος“.

Για τη δική σας εξυπηρέτηση και για περαιτέρω πληροφορίες, επικοινωνήστε με το κατάστημά μας.

Βρείτε μας στο Google