Η Ομορφιά του Ξύλου

Για να αναδειχθεί η πραγματική ομορφιά του ξύλου χρειάζεται μια ολόκληρη γενιά. Χρειάζεται να αναπτυχθούν οι εντυπωσιακοί δακτύλιοι και τα αυθεντικά νερά του. Κάθε κομμάτι έχει δικό του χαρακτήρα και κάθε σανίδι τη δική του προσωπικότητα.

Τα πορσελανάτα πλακίδια της σειράς του ξύλου, ζωντανεύουν τους χώρους δίνοντας έμφαση σε αυτά τα χαρακτηριστικά και αναπαράγοντας τη ζεστασιά που προσφέρει το αυθεντικό ξύλο. Βιώσιμα, φιλικά προς το περιβάλλον και με ουσιαστικά  μηδενική συντήρηση, τα πλακίδια είναι ιδανικά για την ενδοδαπέδια θέρμανση, για χώρους υψηλής κίνησης καθώς και για χώρους με υγρασία. Ακόμη σε συνδυασμό με τη μεγάλη ποικιλία και τα φινιρίσματα που είναι διαθέσιμα, από την πλούσια πατίνα των σκουρόχρωμων ξύλων, μέχρι τις λευκές ξεθωριασμένες αποχρώσεις ξυλείας εμπνευσμένης από τη Σκανδιναβία, τα πορσελανάτα πλακίδια βρίσκονται σε περίοπτη θέση.

Ακόμη και το σκληρότερο ξύλο αποκτά βαθουλώματα, γρατζουνιές και γδαρσίματα με τη μακροχρόνια χρήση. Τα πορσελανάτα πλακίδια έχουν εκπληκτική αντοχή, δε θα δείξουν ποτέ σημάδια χρήσης, και θα παραμείνουν ίδια σε όλη τη διάρκεια ζωή τους. Ιδανικά για χώρους υψηλής κίνησης, μπορούν να αντέξουν τα πάντα, από παρκαρισμένα αμάξια μέχρι και τακούνια.

Γνωρίστε την ομορφιά του Ξύλου
Γνωρίστε την ομορφιά του Ξύλου


Αντοχή στο νερό

Τα πορσελανάτα πλακίδια είναι αδιάβροχα, γεγονός που τα καθιστά ιδανικό υλικό για εξωτερικούς χώρους, πισίνες, μπάνια και κουζίνες. Ποτέ δε θα σκεβρώσουν, λερωθούν ή σπάσουν όπως το πραγματικό ξύλο.

Γνωρίστε την ομορφιά του Ξύλου
Γνωρίστε την ομορφιά του Ξύλου


Ενδοδαπέδια Θέρμανση

Δεν είναι όλα τα ξύλα κατάλληλα για την ενδοδαπέδια θέρμανση. Η δομή των πορσελανάτων πλακιδίων δεν επηρεάζεται από τις αλλαγές της θερμοκρασίας και διατηρεί τη θερμότητα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα σε σχέση με τα περισσότερα υλικά.

Γνωρίστε την ομορφιά του Ξύλου
Γνωρίστε την ομορφιά του Ξύλου


 

Βρείτε στο κατάστημά μας, μοναδικά προϊόντα, υψηλής αισθητικής για το σπίτι σας. Διακοσμήστε το όπως εσείς θέλετε με τη γνωστή ποιότητα Παράβαλος“.

Για τη δική σας εξυπηρέτηση και για περαιτέρω πληροφορίες, επικοινωνήστε με το κατάστημά μας.

Βρείτε μας στο Google