Η εταιρία Παράβαλος και Sanco σε συνεργασία

Η εταιρία μας, συνεργάζεται με τη μοναδική Sanco. Δείτε όσα θέλετε να ξέρετε για τα νέα αξεσουάρ μπάνιου της εταιρίας μας

Προφίλ Sanco

Η Sanco είναι μια ελληνική εταιρία παραγωγής αξεσουάρ μπάνιου! Ιδρύθηκε και καθιερώθηκε το 1980 από τους αδελφούς Νίκο και Αντώνη Κατσιέρη. Έκτοτε, παράγει πρώτης ποιότητας προϊόντα, 100% ελληνικής προέλευσης και το δίκτυο της, αναφέρεται και σε μεγάλες εταιρίες του εξωτερικού.

Τα προϊόντα

Η εταιρίας μας, σε συνεργασία με τη Sanco, σας προσφέρει τα μοναδικά της προϊόντα, σε τιμές πλήρως ανταγνωνιστικές. Το στυλ των προϊόντων, αλλάζει με βάση τη δική σας θέληση. Μοντέρνα και κλασσικά αξεσουάρ μπάνιου, είναι διαθέσιμα προς αγορά. Διακοσμήστε το σπίτι σας, με βάση τη δική σας αισθητική.

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν πάνω από 20 διαφορετικές σειρές προϊόντων, η κάθε μία με διαφορετικό design. Το μπάνιο σας, είναι πολύ σημαντικό και η επιλογή διακόσμησης πρέπει να είναι προσεκτική. Η επιλογή της Sanco λοιπόν, σας εξασφαλίζει ποιότητα, αντοχή στην υγρασία και το νερό και πανέμορφο design.

 

Επαγγελματίες πελάτες

Στο κατάστημά μας, σε φυσική ή και ηλεκτρονική μορφή, θα βρείτε τα κατάλληλα προϊόντα για να κοσμήσετε την επιχείρηση σας. Υπάρχουν διαθέσιμες σειρές, ειδικά κατασκευασμένες για να καλύψουν τις απαιτητικές ανάγκες των επιχειρήσεων. Ακόμα και το πιο απαιτητικό ξενοδοχείο, θα μείνει ευχαριστημένο με την υπερπλήρη σειρά προϊόντων ειδικά για ξενοδοχειακές μονάδες.

Πιο συγκεκριμένα

Ποικίλα φινιρισμάτων, διαφορετικά designs, ποικιλία υλικών κατασκευής και διαφορετικά μεγέθη, έρχονται να εναρμονιστούν με το μπάνιο σας. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στους διάφορους χρωματισμούς. Χρώμιο, χρυσό, πολυχρωματισμοί και ματ αποχρώσεις είναι διαθέσιμες στις διάφορες σειρές. Προϊόντα κατασκευασμένα από ανθεκτικό ορείχαλκο, INOX ακόμα και Χρυσό είκοσι τεσσάρων καρατίων. Ακόμα και αυθεντικές πέτρες Swarovski, μπορούν να κοσμήσουν τα αξεσουάρ σας με τη ξεχωριστή ομορφιά που προσφέρουν.

 

Δώστε στο μπάνιο σας την ομορφιά που του αξίζει. Βρείτε τώρα τώρα όλα μας τα προϊόντα στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα στο: paravalos.gr.